info

08.12.2011 kl. 17:27

om bloggen

"Häxbrygd" är synonymt med t.ex. mixtur och det här är en digital sådan, med dagbok och fotoalbum som huvudingredienser; en stundvis sjudande minnesbank i en elektronisk kittel. Nittionio bilder av hundra som postas här är mina egna, om man krediterar så får man låna dem (för icke vinst-indrivande syften), men meddela gärna också! För er andra ratata-are: Angående hur man ändrar på utseendet på bloggen så brukar jag lägga upp lite diverse bloggpynt och koder på Bonbon ibland som är fritt fram att använda, så kolla in dem!


om bloggaren

Jag heter Linnea och jag är född 1983, uppvuxen i Katternö och bosatt i Vasa, Finland. Jag gillar bl.a. loppis, flora & fauna, kameror, mousserande rödvin, kaffe, dekadens, esoteria och det mesta lite obskyrt och dammigt. Jag tycks dessutom ha en svag punkt för sociala medier så utöver här på bloggen så hittas jag också t.ex. på Twitter, Tumblr, 8tracks, Flickr och Instagram. Jag och några andra tjejer gör också en kollektiv blogg som är speciellt inriktad åt tonårstjejer och unga kvinnor, den heter Blemma och den tycker jag att man mycket väl och hemskt gärna kan kolla in även om man inte tillhör målgruppen!

Om du mot förmodan skulle ha frågor gällande i princip vad som helst så är det fritt fram att ställa dem här, vill man inte det kan man mejla till linnea.portin snabel-a gmail.com. Annars hej, välkommen och adjö!
linnea p.