blemma et.c.

09.04.2013 kl. 18:52

Nu är BLEMMA.NET igång! Sen igår, faktiskt, glömde att meddela om det här. Jag har bl.a. tidigare ikväll publicerat en liten grej om Stevie Nicks, eller snarare hennes stil, och sen konstaterade jag att jag tydligen axlat det lättsinniga, om man kan "axla" lättsinniga saker — men i alla fall så passar det mig utmärkt. De andra skriver eftertänksamma och tänkvärda texter och jag babblar om kläder, helt ok! En del artiklar från mars är försvunna och jag vet inte riktigt hur man ska göra med dem, känns ju ganska trist att skriva dem igen men det känns förstås också trist att de är borta. Mycket är ännu kaotiskt där på sidan överlag men jag finputsar detaljer och laddar upp bilder på nytt nu som då, det tar sig. Jag har ägnat mig åt typiskt vampyrbeteende då jag suttit här och petat i koder, alltså inte på ett bloddrickande sätt utan mer såhär att jag har svurit och rynkat ögonbrynen åt dagsljuset, vridit ner persiennerna och dragit för gardinerna. Det är ju så sjukt ljust nu för tiden, när hände det?

linnea p.